Yoga, Acroyoga och SUP yoga

Arena/Plats: Pensionat Järnavik
Kategori: Evenemang, Kurs, Sport, [...]
Datum: Fredag 6 sep 2019
All inclusive

Från 3250 SEK

Krama ur det sista ur sommaren, fyll på med energi och värme och njut en sensommarhelg med oss. Går det att få en bättre start på hösten än så?

Njut av att utöva yoga i olika former i mindre grupper oavsett tidigare erfarenhet. Vi erbjuder dig en skön lekfull helg i Blekinges vackra skärgård. Tillbringa tre dagar tillsammans med oss på pittoreska Pensionat Järnavik i fin gemenskap, i en alkohol och drogfri miljö, med vällagad, närodlad mat.

Se en film med AcroYoga: https://youtu.be/lixqTH4-gno

Hur: Vi erbjuder parallella klasser med olika nivåer vid var och ett av de sju träningstillfällena. Max 10 deltagare per klass. Först till kvarn. Du väljer själv om du vill gå på alla pass och vilka former du är nyfiken på.

För vem: För dig som vill delta på en tränings- och återhämtnings helg utöver det vanliga. Anmäl dig och din partner, dig och dina vänner eller kom själv och träffa nya vänner på plats. Vi vänder oss till både svensk och engelsktalande deltagare. En av tränarna kommer hålla klasser på enkel engelska.

Nivå: Du kan delta oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi.

Varför: Vi vill erbjuda andra människor att uppleva den gemenskap och träningsglädje vi själva hittat. I AcroYoga är ett av glädjeämnena att lyckas med fysiska utmaningar som jag inte tror om mig själv tillsammans med andra. I yogan är ett av glädjeämnena den egna kontakten med sig själv. I SUP yogan är ett av glädjeämnena att komma så nära naturens storslagenhet och elementen sol, vind och vatten. Vi vill skapa ett event där människor lyfter sig själva och andra i dubbel bemärkelse.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Sep
Fredag 6 sep 2019 15:15 - 13:15 Pensionat Järnavik

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)708 22 77 35
Telefonnummer (bokning)
+46 (0)708 22 77 35
E-post
[email protected]
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Villkor

Prisinformation
I priset ingår helpension, logi i flerbäddsrum inkl. handdukar, lakan och städning, hyra av lokaler och material för klasserna, alla träningar.
Åldersgräns
Åldersgräns 12

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter