Konsert: Skiftande ljus

Arena/Plats: Kulturcentrum
Kategori: Konsert & Musik
Datum: Lördag 26 nov 2022

Sång, piano och violin på Ronneby Kulturcentrum. en konsert som bjuder på ett varierat program med flertalet nordiska kompositörer.

Hovsångerskan Elin Rombo är en av de mest framgångsrika svenska sångerskorna idag. Hon sjunger på såväl operascener som med orkestrar runt om i Sverige och världen. Elin framträder också ofta som romanssångerska. Under senaste året har hon mottagit Lunds Studentsångförenings solistpris och Svenska Dagbladets Operapris.

Sveinung Bjelland är en av Norges högst aktade pianister, som uppskattas för sin klangrikedom och sitt gedigna musikerskap. Förutom sitt solospel musicerar han ofta tillsammans med Norges mest kända instrumentalister och sångare.

Anders Kjellberg Nilsson är en svensknorsk violinist och 1:e konsertmästare i Kungliga Hovkapellet. Han har uppträtt som solist med samtliga symfoniorkestrar i Norge och är även aktiv som spelande ledare i kammarorkestrar.

Trion musicerar i olika konstellationer under konserten, där de tre instrumenten tar soloplatsen växelvis. De brinner alla tre för kammarmusiken och vill med dessa verk och romanser ta publiken in i en magisk värld!

Program: Elfrida Andrée, Lili Boulanger, Kaija Saariaho, Maurice Ravel, Agathe Backer Grøndahl, Robert Schumann och Laura Netzel

Varmt välkomna till en härlig musikkväll.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Nov
Lördag 26 nov 2022 17:00 - 19:00 Kulturcentrum

Kontaktinformation

E-post
jens.boang@gmail.com
Arrangör
Ronneby Musikvänner

Villkor

Prisinformation
200:-. Medlemmar 150:-, skolungdom fri entré

I närheten av


Kundservice

 


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2022-09-21 18:36:07, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5750.cbischannel-339.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails