Syskonkärlek- räkna med bråk

Kategori: Evenemang, Konsert & Musik
Datum: Lördag 14 apr 2018

Jag heter Martin. Jag är Randis lillebror men Davids storebror. Och så är jag storebror till Emelie, Axel, Mio, Elin, Johannes, Linn, Benjamin, Olle och Josef.

Vår mamma hette Linda. Martin Stenmarck har som artist stått på de största scenerna genom åren. Nu tar han klivet in på teaterscenen tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist som regisserat och skrivit manus ihop med Martin. Vi bjuds på en kväll med mycket musik, smärta, längtan samt glädjen i att vara uppväxt i en osedvanligt stor familj med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya små barn. Martin har fått frågor om sin stora familj under hela sin karriär och har alltid ansträngt sig för att hitta på roliga svar på hur de är att leva med elva syskon. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Apr
Lördag 14 apr 2018 21:00 - 22:30 Blekinge Convention Center

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)457-750 00
E-post
info@ronnebybrunn.se

Länkar

Villkor

Prisinformation
Menybiljett: 595 kr -3-rätters middag (Brunnsrestaurangen) - Showbiljett
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 2 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter