Dr. Glans

Arena/Plats: Ronneby Teater
Kategori: Evenemang, Teater & Nöje
Datum: Fredag 20 apr 2018

Doktor Glas med Thorsten Flinck.
Thorsten Flinck är tillbaka med sin berömda gestaltning av Hjalmar Söderbergs klassiker Doktor Glas, för ett fåtal exklusiva föreställningar.

Det är nu det gäller att säkra din biljett!
Kanske behövs Doktor Glas nu mer än någonsin. Vilka blir konsekvenserna av att inte känna sig älskad? När du står utanför, kanske känner man för att begå en riktig handling.
Denne roman av Hjalmar Söderberg är en enaktare som för oss tillbaka till sekelskiftet, så tidigt som 1905. På den tiden uppfattades historien som mycket provocerande av samtida läsare. Idag har den blivit en klassiker och berör på ett sätt som få andra verk.
Få litterära mästerverk lyckas fånga komplexitet så som Söderbergs Doktor Glas och få skådespelare klarar av att blåsa liv i berättelsen så som Thorsten Flinck.

Följ med den deprimerade Doktor Glas, den avskyvärda pastorn och hans desperata olyckliga fru. Trots en föreställning med många känslor och tankar kring liv och död, förakt, ensamhet och komplicerad kärlek, så lyckas Thorsten att fånga publikens skratt i rätt lägen och nu är det Din tur att förtrollas.Vad som gör Thorsten Flinck extra unik är att han ensam på scenen spelar alla karaktärerna och samtidigt fängslar publiken. Han har en scennärvaro som få och är minst sagt unik i sitt slag.

• Glasklar succé för Doktor Flinck. Skimrande av sorgsen ensamhet, humor och dråplig karikatyr. Flincks tolkning av Dr Glas är lysande / NT
• Obegripligt begåvat. En tankeväckande, underhållande och alltigenom helgjuten enmansföreställning / Norrländska socialdemokraten
• Glasklar afton med Doktor Glas. Förakt, ensamhet och publikens skratt / kultursidan.nu

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Apr
Fredag 20 apr 2018 20:00 - 21:00 Ronneby Teater

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)765-60 55 31
Arrangör e-post
robspublicrelation@gmail.com

Länkar

Villkor

Prisinformation
Biljett 385 kr
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 767 meter
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter