Spa på Ronneby Brunn - Klippkort, 10 ggr

Adress: Brunnsparken, 372 22 Ronneby Visa karta

Adress: Brunnsparken, 372 22 Ronneby

Unna dig sköna stunder med spa, bad och träning på Ronneby Brunn. Boka ett klippkort med 10 gånger. Vill du så kan du dela det med familjen. Det ingår bad och träning och gäller alla dagar i veckan!

Öppettider:

08.30 - 19.30 alla dagar i veckan
13.00 - 17.00 för barn mellan 0-15 år

Övrig tid är åldersgränsen 16 år.

Det ingår bad i varmvattenbassäng, ångbastu, torrbastu och jacuzzi inomhus och utomhus.

Skåp finns för att låsa in värdesaker och kläder.

Pris: 990 kr, 10 ggr

Det är även fritt att delta på de instruktörsledda passen.

Vill du hyra badrock och tofflor kostar det 100 kr. Bokar du en behandling så ingår det lån av badrock, handduk och tofflor samt fri entré.

Show more

Om denna aktivitet

B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 2,3 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 3,4 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 723 meter
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.