Kallinge museum

Adress: Flisevägen 5, 372 52 Kallinge Visa karta

Adress: Flisevägen 5, 372 52 Kallinge

Under 2016 tog föreningen Kallinges museum över Gjuteri- och emaljmuseet med ambitionen att ha ett levande museum som speglar Kallinge historia.

Grundutställningen med gjutna föremål är kvar och de övriga ytorna har fyllts upp med sådant som varit specifikt för Kallinge när det gäller samhälle, företag och föreningsliv. De har därför grupper igång i studiecirkelform som forskar och dokumenterar olika företeelser på orten.

Show more

Om denna aktivitet

 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Öppet Tisdagar: kl. 13 - 16 (året ut) Lördagar: kl. 10 - 13 (med start från 3 dec) För bokning av gruppbesök, vänligen kontakta Bengt - Christer Nilsson. Tele: 0457 - 251 69, 0708-38 76 48

Avstånd

 • Flygplats
  Ronneby Airport 2 km
 • Centrum
  Ronneby torg 4 km
 • Busstation
  Ronneby Resecentrum 4 km
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 4,9 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 8,9 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 3,3 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.