Mor Oliviagården

Adress: Kvarnplan 2, 372 30 Ronneby Visa karta

Adress: Kvarnplan 2, 372 30 Ronneby

Mor Oliviagården ligger som en oas vid vattenfallet i området Bergslagen, omgiven av kulturbyggnader och smala vindlande gränder. Det tillhör även en örtagård med läkeväxter och skulpturpark.

Gården är besöksmål för turister, utställnings- och hantverksintresserade med mottot att det skall finnas ”något för alla smaker och intressen”.

Mor Oliviagården är en ideell hantverksförening och har konstutställningar, studieverksamhet, örtagård, konstpark och hantverksförsäljning. Konst, skulpturer, hantverk och örtträdgården förnyas och kompletteras varje år.

Har även försäljning av lokalt hantverk och fika.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Centrum
    Ronneby torg 0,3 km
  • Arena eller träffpunkt
    Ronneby Brunnspark 2 km
    Kallinge 4 km
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 303 meter
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 1,4 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 5,4 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.