Grindstugan

Adress: Arvidstorp Visa karta

Adress: Arvidstorp

Kulturlandskap med ekhagar och öppna ängsmarker, omedelbart sydost om Johannishus samhälle. 22 hektar.

Under lång tid har ekmarksområdet sydost om Johannishus, Grindstugan, använts av människor och en stensättning från järnåldren på området visar på områdets långa historia. Det som framför allt stoltserar marken är ett stort antal vidkroniga ekar. Det lätt kuperade, mosaikartade området ger en mycket tilltalande och vacker landskapsbild.

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 9,5 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 9,7 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 11 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.