Gummagölsmåla, Bräkneån

Adress: Gummangölsmåla Visa karta

Adress: Gummangölsmåla

Reservatet i Gummagölsmåla dominerars av lövträd och har allt från små bäckar till stora ängar.

Vid Gummagölsmåla rinner Bräkneån genom en 50 m djup ravin i ett platålandskap. Naturreservatet är beläget på den västra sidan av ån och omfattar delar av ån, den branta skogsbeklädda sluttningen samt delar av platån, som här präglas av gamla åker-, ängs- och betesmarker. Reservatet är i dagsläget ej utmärkt i terrängen.

Show more

Om denna aktivitet

B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 28,2 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 33 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 29,7 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.