Lindö udde

Adress: lindö Visa karta

Adress: lindö

Lindö udde är en av de sydligaste utposterna i Blekinge och bland de bästa platserna i länet för fågelskådning.

Fin flyttfågellokal med strandängar 10 km sydost om Ronneby. Lindö udde är en mycket intressant observationsplats för förbiflyttande fåglar. En strandvandring runt de vackra halvön är att rekommendera. På Lindö har stenbrytning bedrivits, det finns gott om stenbrott och skravelstenshögar.

Show more

Om denna aktivitet

Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 6,3 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 11,3 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 9,7 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.