Sänneshult

Adress: Sänneshult Visa karta

Adress: Sänneshult

Ett insjöområde12 km nordost om Ronneby som består av 150 ha varav 27 ha vatten.

Området kring Listersjön är en av de vackraste insjömiljöerna i Blekinge. Det går utmärkt att parkera vid Tolseboda-viken och göra promenader därifrån. Öster om sjöns norra del ligger ett stort bokskogsområde som är naturreservat. Intill Listersjöns södra del ligger också Store mosse och Värmansnäs naturreservat. Vid Skärsviken ligger en omtyckt rastplats med badmöjlighet på Blekingeleden.

Show more

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 13,3 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 11,9 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 17,1 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.