Pahne Textil

Adress: Värendsvägen, 370 11 Backaryd Visa karta

Adress: Värendsvägen, 370 11 Backaryd

Egen tillverkning av medicinska och traditionella strumpor.
Sveriges största nätshop för diabetessockor, stödstrumpor, kompressionstrumpor och funktionsstrumpor

Pahne har över 60 års erfarenhet inom tillverkning av högklassiga strumpor. Våra produkter med funktion är samtliga utvecklade av denna erfarenhet. Produkter för olika kund behov. Medicinskt testade för sin funktion.

Pahne har ett stort sortiment funktions-strumpor. Strumporna hjälper Era fötter och ben att må bra.

Våra diabetiker-sockor är stickade i högsta bomullskvalité, unikt mjuka resårer utvecklade under många års tester. Sitter skönt uppe utan att kasa. Ger ej några tecken till stas. Sömlösa i tå, plats för tårna. Mycket förmånliga priser.

Fabriken ligger i Backaryd cirka 20 kilometer norr om Ronneby.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Arena eller träffpunkt
  Backaryd 0,4 km
  Bräkne-Hoby 13 km
 • Centrum
  Ronneby torg 17 km
 • Tågstation
  Ronneby Resecentrum 17 km
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 21,3 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 17,7 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 16,1 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.