Järnia

Adress: Karlshamnsvägen 7, 372 31 Ronneby Visa karta

Adress: Karlshamnsvägen 7, 372 31 Ronneby

Fackhandel inom verktyg-, trädgård- och hushållsprodukter.

Järnia, eller "Gamla Jernboden", som butiken hette förr i tiden har gamla anor i Ronneby och är idag en traditionell järnhandel i en modern kostym.

Butiken ligger alldeles strax utanför Ronneby centrum, längs norra infarten. Järnia erbjuder produkter inom sortimentsområderna trädgård, verktyg och hushåll.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Centrum
    Ronneby torg 1 km
  • Busstation
    Ronneby Resecentrum 1 km
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 2 km
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 554 meter
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 5,9 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.