Trädgård & Design Exklusiv

Adress: Övre Brunnsvägen 81, 372 36 Ronneby Visa karta

Adress: Övre Brunnsvägen 81, 372 36 Ronneby

Butik, café och konst samlat under ett och samma tak i gamla Brunnskontoret i Ronneby Brunnspark.

Välkommen in och låt dig inspireras! Här finns inredning att pryda ditt hem och din trädgård med. Vi säljer trädgårdskläder från bland annat Garden Girl.

Tag en fika i vårt café och njut av handgjorda praliner. Sommartid kan du slå dig ned i våra utemöbler, precis intill Ronnebyån.

Behöver du hjälp inom trädgård och inredning, så hjälper vi dig. Vi håller ett exklusivt designkoncept och en unik designstil. Vi hjälper dig med ritningar, plantering.

Show more

Om denna aktivitet

Avstånd

 • Arena eller träffpunkt
  Ronneby Brunnspark 0,2 km
  Ronneby Brunn Hotel 0,5 km
 • Tågstation
  Ronneby Resecentrum 1 km
 • Centrum
  Ronneby torg 1 km
Stuga

Karön-Ekenäs Stugby

Avstånd: 3,8 km
Havsnära boende i Stugor på Karön i Ronneby Skärgård. Här finns en stugby bestående av 15 stugor med campingstandard och ett centralt servicehus med toaletter, duschar, bastu och gemensamma utrymmen. Stugbyn är öppen Juni – Augusti.
B&B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 1,9 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.
Vandrarhem

Ronneby Brunnspark vandrarhem och B&B

Avstånd: 262 meter
Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B ligger mitt i fantastiska Ronneby Brunnspark och erbjuder personligt, trivsamt och prisvärt boende. Härifrån har Du nära till allt. I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur.