Hälsorundan i Blekinge

Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Övriga

Välkommen till en trevlig runda i hälsans tecken! I Blekinge finns många som värnar om bättre hälsa. Med hjälp av en karta får du möjlighet att besöka företag i hela länet.
Det blir två härliga dagar tillsammans. Varmt välkommen!

Syftet med denna hälsorunda, som WellNetWork organiserar, är att informera Blekinge-bor om många underbara naturliga läkningsalternativ och att föra kunskap om bättre hälsa till så många människor i Blekinge som möjligt. Vi strävar efter att erbjuda möjligheten där människor kan utforska och upptäcka många olika typer av terapier, behandlingar, träning, hållbarhetstänkande och ekologiska hälsoprodukter, så att man inser att man har ett naturligare val angående sin hälsa. Vi strävar efter att föra samman ett stort antal professionella och kvalificerade terapeuter och vårdpersonal, för att presentera sitt arbete och produkter. Denna hälsorunda strävar efter att vara ett samarbete mellan mindre företag och föreningar, som brinner för sitt jobb med att hjälpa människor bli och förbi friska, samt som vill visa upp sin verksamhet för Blekinge invånarna.

Under HÄLSORUNDAN strävar arrangören att visa upp, med hjälp av de fina deltagarna, den holistiska synvinkeln på hälsa:
Fysisk hälsa,Mental hälsa,Emotionell hälsa, möjlighet att känna och ge uttryck för olika känslor och utveckla känslomässiga relationer med andra. Psykosocial hälsa, möjlighet att prata med och utöva aktiviteter med andra. Andlig hälsa, möjlighet att utöva principer baserade på etiska och moraliska principer och tro; och känna att man har ett syfte med livet. Sexuell hälsa. Social hälsa, länken mellan hälsa och hur samhället är utformat. Miljö, ekologi och hållbarhet, den yttre fysiska miljön man lever i (hur maten, kosmetika och kläder produceras, o.s.v.)

Tider
Lördag 10-21
Söndag 10-19

Fri entré

Kontakt
Georgiana
Arr: Wellnetwork

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)455-19693
E-post
battrehalsa@wellnetwork.se

Länkar


Kundservice

 


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-5750.cbischannel-339.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails